Vackra ögon

Vi på Aroma har mångårig erfarenhet av plockning och vaxning av bryn. Vi följer alltid dina önskemål och du får alltid ett garanterat bra resultat.

NYHET: Nu erbjuder vi även Brow och Lashlift hos vår duktiga hudterapeut Ida som har mångårig erfarenhet av dessa behandlingar.

 

 • Färgning av fransar och ögonbryn

  495 kr

  Inklusive formning eller vaxning

  boka
 • Vaxning/plockning av ögonbryn

  295 kr.
  boka
 • Vaxning/plockning av ögonbryn inkl. färgning

  395 kr
  boka
 • Browlift

  600kr / 45min

  Browlift är för dig som vill ha snygga, naturliga och fylliga bryn. Vi permanentar, färgar och keratinbehandlar brynen, precis som vid lashlift. Man tillför vitaminer, mineraler och proteiner till stråna samt “lyfter upp” ögonbrynen och ger dem näring. I behandlingen färgar man brynen med henna så att de får en 3D-effekt.

  Håller ca 3-6veckor

  boka
 • Lashlift inkl färgning av fransar

  750kr / 55min

  Ett skonsamt och bra sätt att få en vacker böj på dina naturliga fransar. Ett bra alternativ för dig som inte tål eller vill ha fransförlängning.

  Hela Louvisa Lash Lift serien har kakaosmör för att tillföra ultimat glans och fukt till fransarna. På ett ögonblick kan vi med vår Lash lift formula erbjuda er underbart fylliga och böjda från roten som kommer hålla länge. Vi lyfter dina fransarna från roten och uppnår den maximal böjning för just dina fransar. Alla fransar blir olika då man jobbar med dina egna. Tillsammans kan vi få dina fransar vackert böjda och dessutom att må fantastiskt bra.

  Håller ca 3-6veckor

  boka
 • Brow + Lashlift

  75min / 1095kr
  boka