Permanent hårborttagning med laser

Generande hårväxt, för mycket hår, ojämn hårväxt? Anledningen till att vilja ta bort hår permanent är många men oavsett varför du vill ta bort ditt hår permanent så har vi en permanent lösning för det.

Många rakar, plockar eller vaxar idag bort oönskat hår vilket kan leda till irritation och en upplevelse av ökad hårväxt samtidigt som håret vid dessa behandlingar inte försvinner permanent utan kommer tillbaka.

Aroma SPA & Clinic har investerat i marknadens överlägset bästa maskiner för permanent hårborttagning. Vår helt nya Alexandrite/Yag Laser (2021) kommer från Lutronic som är världens ledande tillverkare av Laser för skönhetsvård.

Vi har i dag följande Lasertyper

 • Alexandrite/Nd:Yag Laser, högeffektiv laser med 755 nm (Alexandrite) och 1064 nm (Yag). Med denna laser klarar vi även ljusare hår
 • Cellox/IPL Laser för snabb smärtfri hårborttagning av mörkare hår

Genom kombinationen av lasermaskiner kan vi i stort sett behandla alla typer av hårväxt effektivt

När du är intresserad av permanent hårborttagning med laser inleder startar vi alltid med en kostnadsfri konsultation där våra laserterapeuter undersöker hudtyp/hårväxt, går igenom dina önskemål samt förklarar hur behandlingen fungerar. Vi rekommenderar rätt behandling för just dig. Du får även en prislapp för de antal behandlingar vi bedömer behövs. Konsultationen innebär inga förpliktelser och är helt kostnadsfri. Du bokar den nedan.

Hårets tillvästfaser

Anagen fas (aktiv växtfas) Ca 15-20 % av hårstråna befinner sig i denna fas.

Katagen fas (övergångsfasen) Håret slutar att växa, hårsäcken släpper taget om håret och blir inaktiv och börjar krympa. Ca 3-4% av håren befinner sig i denna fas som varar i 1-2 veckor.

Telogen fas (vilofas) Här vilar håret och i slutet av denna fas lossnar hårstråt och ett nytt börjar växa. Resterande hårstrån befinner sig i denna fas som varar i 5-6 veckor.

Hur fungerar hårborttagning

Pigmentet i hårstrået absorberar energin och av värmen förstörs proteinet runt hårsäcken så att ingen nytt hårstrå kan växa ut. Det är bara i den anagena växtfasen som hårstrået har kontakt med hårsäcken och kan förstöras.Forskning pekar på att ett växande hårstrå som ödelagts av hög energi inte växer tillbaka. Håranlag kan däremot aktiveras pga hormonell påverkan som tex klimakteriet. Detta rör sig då om NYA hårstrån.

Vad händer med hårstråna efter behandling ?

Ca tre veckor efter behandling börjar hårstråna från de ödelagda hårsäckarna att ramla av.

Hur många behandlingar krävs och vad kostar det ?

Eftersom allt hår i det behandlade området inte befinner sig i den aktiva växtfasen brukar man räkna med att det krävs 4-10 behandlingar. Vanligtvis görs behandlingarna med ca 6-8 veckors mellanrum för att vilande hårstrån som ej ödelagts under behandling ska hinna växa ut. Detta är naturligtvis individuellt och beror på behandlingsområde och hur snabb hårväxt man har.

Boka en kostnadsfri konsultation hos oss helt utan förpliktelser, vid konsultationen erhåller du information om hur många behandlingar just du behöver samt pris för behandlingen.

Vid köp av behandling på någon av våra kampanjer kan du erhålla rabatt vid förköp av behandlingar

Nedan ser exempel på resultat av permanent hårborttagning på en rygg

Före                                                                            Efter

 

 

 

 • Fri konsultation permanent hårborttagning

  15 min / 0 kr

   

  Boka en kostnadsfri konsultation hos oss helt utan förpliktelser, vid konsultationen erhåller du information om hur många behandlingar just du behöver samt pris för behandlingen.

   

  Vi behandlar följande områden

  • Rygg och axlar
  • Hela ben
  • Halva ben
  • Ansikte/Överläpp/Haka
  • Axil
  • Armar
  • Mage
  • Brasiliansk
  • Bikini
  • Händer
  • Fötter
  • Enstaka hår

   

  Finns det inga lediga tider som passar dig så ring 033-4306010. Ange område i bokningen

  boka