Kurbehandlingar

Aroma erbjuder välgörande kroppsbehandlingar med Kerstin Florians produkter. Alger, Moor Mud-lera, thermalsalter, örter och aromaoljor är basen i produkterna som används under dessa kurbehandlingar. Vi kommer att ge dig den optimala behandlingen för att du skall uppnå bästa resultat och upplevelse.

Du som bokar en kurbehandling kan till reducerat pris få tillgång till hela vår SPA-relax, klicka här

leaf-circle-ocean-100x100

 • MÅ papaya dream

  845kr / 50min

  MARIA ÅKERBERG – NYHET

  Först masseras den underbara och väldoftande enzympeelingen med papaya in över kroppen.

  Därefter masseras du med en återfuktande bodylotion. Behandlingen avslutas med en ryggmasssage.

  boka
 • MÅ full body dream

  1095kr / 70min

  MARIA ÅKERBERG -NYHET

  Först masseras den underbart väldoftande enzympeelingen med papaya in över kroppen.

  Efter peelingen masseras en kroppsinpackning in som du sedan ligger och njuter av samtidigt som ansiktet och får vårdande en behandling.

  Slutligen masseras inpackningen in ordentligt i huden får en mjuk och len hud.

  boka
 • KurDeluxe

  65 min / 1195 kr

  I behandlingen ingår tre olika behandlingar. Behandlingen börjar med en saltscrub, därefter en ryggmassage. Behandlingen avslutas med en avslappnande ansiktskur. Perfekt allt-i-ett behandling.

  boka
 • Chokladbehandling

  50min / 895kr

  En ljuvlig behandling med Maria Åkerbergs ekologiska produkter, med doft av choklad. Behandlingen inleds med en vit chokladskrubb, därefter packas du in i en chokladbalm. Under tiden får du en kortare ansiktskur.

  boka
 • Spirulinainpackning

  60min / 1295kr

  Gör en kroppsdetox . Här får du en helkroppsinpackning med alger samt en ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. En utrensande behandling som ger huden näring och fin lyster tack vare den höga halten av spirulina-alger.

  boka
 • Lavender Dream

  60 min / 995 kr

  Andas in doften av lavendel och njut av den lugnande och balanserande effekten i denna upplyftande spabehandling. En stärkande peeling i två steg följs av en varm helkroppsinpackning med Kerstin Florians härliga produkter. En riktig lavendel dröm!

  boka
 • Aromainpackning

  80 min / 1295kr

  Du får en turkisk saltpeeling och en fuktgivande inpackning med aromaoljor därefter en ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage.

  boka
 • Eucalyptuskur

  80 min / 1295 kr

  Turkisk saltpeeling med eucalyptus inklusive hårbottenmassage. Därefter en avslappnande helkroppsmassage.

  Behandlingen inleds med en härlig helkropps skrubb med Kerstin Florians fantastiska ”turkish body scrub”. Därefter får du en avkopplande helkroppsmassage som avslutas med lite skalpmassage.

  boka
 • Turkisk Salt Scrub

  25 min / 595 kr

  En uppfriskande saltpeeling som appliceras i två steg . Först torrborstas kroppen med loofah-vante, sedan appliceras saltskrubb på kroppen tillsammans med Thermal Mineral Shower/Bath. Du blir av med dina torra partier och du kommer att få en ökad fuktighet i huden.

  boka
 • Chamomile Body Scrub

  25 min / 595 kr

  En mild, krämig peeling med kamomill och lätt polerande korn som tar bort torr hud. En uppfriskande skrubb med loofah-vante som ökar cirkulation och fuktighet i huden.

  boka
 • Kur Aroma

  80 min / 1495kr

  Helkroppsskrubb med chamomile. Kurbad inklusive ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. Sist får du massage med valfri aromatisk olja.

  boka
 • Spirulinainpackning

  80 min / 1295 kr

  Här får du en helkroppsinpackning med alger samt en ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. En utrensande behandling som ger huden näring och fin lyster tack vare den höga halten av spirulina-alger

  boka
 • Moor Mud lerinpackning

  60 min / 1095 kr

  En helkroppsinpackning med ungersk Moor Mud-lera. Här ingår en ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage därefter appliceras en mineralrik creme och energigivande olja. Skönt för stela muskler och leder.

  boka