Kurbehandlingar

Aroma erbjuder välgörande kroppsbehandlingar med Kerstin Florians produkter. Alger, Moor Mud-lera, thermalsalter, örter och aromaoljor är basen i produkterna som används under dessa kurbehandlingar. Vi kommer att ge dig den optimala behandlingen för att du skall uppnå bästa resultat och upplevelse.

Du som bokar en kurbehandling kan till reducerat pris få tillgång till hela vår SPA-relax, klicka här

leaf-circle-ocean-100x100

 • Lavender Dream

  80 min / 1195 kr

  Andas in doften av lavendel och njut av den lugnande och balanserande effekten i denna upplyftande spabehandling. En stärkande peeling i två steg följs av en varm helkroppsinpackning och en avkopplande helkroppsmassage.

  boka
 • Aromainpackning

  80 min / 1295kr

  Du får en turkisk saltpeeling och en fuktgivande inpackning med aromaoljor därefter en ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage.

  boka
 • Spirulinainpackning

  80 min / NU 1195 kr

  MÅNADENS BEHANDLING

  Här får du en helkroppsinpackning med alger samt en ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. En utrensande behandling som ger huden näring och fin lyster tack vare den höga halten av spirulina-alger

  boka
 • Moor Mud lerinpackning

  80 min / 1195 kr

  En helkroppsinpackning med ungersk Moor Mud-lera. Här ingår en ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage därefter appliceras en mineralrik creme och energigivande olja. Skönt för stela muskler och leder.

  boka
 • Turkisk Salt Scrub

  25 min / 450 kr

  En uppfriskande saltpeeling som appliceras i två steg . Först torrborstas kroppen med loofah-vante, sedan appliceras saltskrubb på kroppen tillsammans med Thermal Mineral Shower/Bath. Du blir av med dina torra partier och du kommer att få en ökad fuktighet i huden.

  boka
 • Chamomile Body Scrub

  25 min / 450 kr

  En mild, krämig peeling med kamomill och lätt polerande korn som tar bort torr hud. En uppfriskande skrubb med loofah-vante som ökar cirkulation och fuktighet i huden.

  boka