Hudvård & Ansiktsbehandlingar

Aroma SPA erbjuder en palett av hudvård allt från traditionella ansiktsbehandlingar med resultatinriktade produkter till avancerade laserbehandlingar och Microneedling.  

Våra behandlingar hjälper dig bland annat inom följande områden:

 • Rosacea
 • Hudföryngring
 • Anti Age
 • Pigmenteringar
 • Kärl
 • Acne ärr

För att just du skall få rätt behandling utifrån dina specifika behov och förutsättningar erbjuder vi dig en kostnadsfri konsultation där en av våra hudvårdsspecialister rekommendera rätt behandling eller kombination av behandlingar för att uppnå rätt resultat.

 

Boka din kostnadsfria konsultation nedan eller ring oss så hjälper vi dig.

Våra resultatinriktade produkter

Nimue är ett helt unikt hudvårdsmärke från Sydafrika som lanserades i Sverige i mars 2006. Med Nimues unika sammansättning av AHA-syror och andra aktiva ingredienser uppnås resultat som tidigare inte varit möjliga inom hudvården. Nimue lär huden att själv arbeta och återskapa optimal balans. Till skillnad från traditionell hudvård förskönar eller döljer inte Nimues produkter problemet utan behandlar effektivt tecken på skador i huden och skapar en välmående hud genom aktiv hudföryngring.

Kerstin Florians filosofi och produktserier har skapats utifrån kunskap om de mest kända kurorterna i Europa samt flera års efterforskning, resor och arbete runt hela världen. Detta för att hitta de bästa ingredienserna som har sin grund i naturens helande krafter.

Aroma SPA erbjuder pHformulas fantastiska behandlingssystem som är baserat på teknologin inom den regenerativa medicinen och liknar inget annat som introducerats för den professionella hudvårdsbranschen, vilket ger de optimala förutsättningarna för hudspecialisten att uppnå de bästa möjliga behandlingsresultaten.

Utvecklat som ett dermatologiskt ”skin resurfacing”-system, pHformula behandlar framgångsrikt hudtillstånd som

A.G.E – För tidigt åldrande

A.C.N.E – För problemhud/acne.

M.E.L.A – För hyperpigmenterad hud.

C.R – För rosacea och/eller sensitiviserad hud.

Laserbehandlingar och Microneedling/ Nanoneedling

Vi har markandens bästa laser Clarity II som ger oöverträffade resultat.

Vi erbjuder även följande behandlingar som tillsammans med rätt produkter ger dig ett riktigt bra resultat

Microneedling/Nanoneedling – läs mer här

Hudföryngring – läs mer här

Ärrkorrigering – läs mer här

Kärl och pigment – läs mer här

Du som bokar en ansiktsbehandling på minst 50min kan till ett reducerat pris få tillgång till hela vår SPA-relax (måndag-torsdag), klicka här

produktbild-2

 • Resultatinriktad Ansiktsbehandling / Startbehandling

  30 min /495 kr

  När du kommer till oss och får en resultatinriktad ansiktsbehandling, börjar vi alltid med en hudanalys och vi bestämmer tillsammans vad vi vill jobba med.

  Behandlingen riktar sig till dig som vill ha en hudförbättring anti-age eller hjälp med acne ,rosacea eller känslig hud.

  Denna behandling passar bra som startbehandling.

  Du kan välja mellan följande märken: Nimue, pHformula.

  boka
 • Konsultation ansikte

  15min / 0kr

  Vi erbjuder olika produkter och hudvårdspaket med avancerad hudvård som även går att kombinera med microneedling och laser.

  -Hudföryngring /anti-age I -problemhud/acne/acneärr/rosacea
  -Pigmenteringar I -Kärl och pigment I -rosacea

  Vi hjälper dig utifrån dina behov och önskemål.

  boka
 • pH-formula

  895kr
  NYHET – Ett revolutionerande behandlingssystem  för dig:
  A.G.E – För Åldrad hud.
  A.C.N.E – För problemhud/acne.
  M.E.L.A – För hyperpigmenterad hud
  C.R – För rosacea och/eller sensitiviserad hud.
  boka
 • Uppfräschande

  25min/ 625kr

  Introduktionsbehandling med Kerstin Florians eller Nimues produkter. En uppfräschade behandling med rengöring, mask, peeling och ansiktsmassage. Man får snabbt en skön och avkopplande behandling som förbättrar och förnyar matt och livlös hy.

   

  boka
 • Ansiktsbehandling SPA

  50 min / 850

  I denna behandling ingår en rengöring, peeling, massage i ansikte och nacke. Behandlingen avslutas med mask. Portömning ingår ej i behandlingen. Vi anpassar produkter efter din hudtyp.

  boka
 • Nimue Treatment

  50 min / 895kr

  Skräddarsys efter dina behov.Rengöring, peeling, ånga, portömning och creme-mask. Terapeuten anpassar behandlingen efter din hudtyp, problemområden och behov. Behandlingen inleds därför alltid med en konsultation

  boka
 • Ansiktsbehandling Spa

  50 min / 850 kr

  I denna behandling ingår en rengöring, peeling, massage i ansikte och nacke. Behandlingen avslutas med mask. Portömning ingår ej i behandlingen. Vi anpassar produkter efter din hudtyp.

  boka
 • Nimue lyx inkl bryn

  60min / 995kr

  NYHET
  En 60 min ansiktsbehandling där det ingår vaxning/plockning av bryn inkl färg. Behandlingen skräddarsys efter dina behov.Rengöring, peeling, ånga, portömning och creme-mask. Terapeuten anpassar behandlingen efter din hudtyp, problemområden och behov. Behandlingen inleds därför alltid med en konsultation

  boka
 • Nimue Aroma man

  50 min / 895 kr

  Kraftfull, djuprengörande och effektiv ansiktsbehandling anpassad efter mannens hud med en föryngrande effekt. Behandling ger effektiva resultat som förminskad porstorlek, förfinad hudstruktur, ökad elasticitet, lyster och vitalitet.

  boka
 • Nimue Aroma Luxury

  80 min / 1395kr

  Ansiktsbehandlingen med allt huden kan önska! Den har en föryngrande effekt samt ger effektiva behandlingsresultat som förminskad porstorlek, förfinad hudstruktur, ökad elasticitet, lyster och vitalitet. Behandlingen innehåller bl.a. en lång, njutbar ansiktsmassage och en effektiv specialmask.

  boka
 • Kerstin Florian Correcting

  50 min / 895kr

  Denna resultatinriktade ansiktsbehandling är special- utformad för att behandla och korrigera specifika hudtillstånd som hyperpigmentering, känslighet, fet hy och fina linjer.

  boka
 • Kerstin Florian treatment

  50 min / 895 kr

  Skräddarsys efter dina behov.Rengöring, peeling, ånga, portömning och creme-mask. Terapeuten anpassar behandlingen efter din hudtyp, problemområden och behov. Behandlingen inleds därför alltid med en konsultation

  boka
 • Kerstin Florian LYX

  80min / 1395kr

  Skräddarsys efter dina behov. Rengöring, peeling, ånga, portömning och special-mask och skalp och ansiktsmassage. Terapeuten anpassar behandlingen efter din hudtyp,Behandlingen inleds därför alltid med en konsultation.

  boka
 • PH D.E.R.M.A.B.R.A.S.I.O.N.

  30min / 945kr

  Dermabrasion innehåller retinol som är den mest studerande ingrediens som hjälper mot DNA-skador och som på så sätt motverkar åldrandet av huden.

  En effektiv skin resurfacing behandling. En kombination av salisylsyra, lacticsyra och retinol bidrar till ytlig exfoliering och cellförnyelse, minskar fina linjer och rynkorna reduceras.
  Rengöring, skin perfect primer, D.E.R.M.A.B.R.A.S.I.O.N cream, VITA C samt avslutande produkt.
  boka
 • PH D.E.R.M.A.B.R.A.S.I.O.N. LYX

  50min / 1095kr

  Dermabrasion innehåller retinol som är den mest studerande ingrediens som hjälper mot DNA-skador och som på så sätt motverkar åldrandet av huden.

  En effektiv skin resurfacing behandling. En kombination av salisylsyra, lacticsyra och retinol bidrar till ytlig exfoliering och cellförnyelse, varpå fina linjer och rynkor reduceras.
  Rengöring, skin perfect primer, SP Complex, D.E.R.M.A.B.R.A.S.I.O.N cream, VITA C samt en avslutande lugnande och mjukgörande sheetmask.
  boka
 • Nimue SMART Resurfacer

  50min / 1095kr
  Detta är nimue´s nya och mest effektiva peeling hittills. Med fördelar som en medium-stark peeling men helt utan jobbiga sidoeffekter.
  En unik behandling som läker och reparerar huden på ett säkert sätt. Huden stärks och cellförnyelsen maximeras tack vare syrornas effektiva stimulering. Behandlingen behandlar hudproblem som exempelvis acne/inflammerad hud, solskadad/mogen hud, fina linjer/rynkor, hyperpigmenterad hud och förstorade porer.
  Rekommenderas gärna i kur men
  fungerar även bra som en ”quick-fix”inför det där speciella tillfället.
  boka