Hudvård & Ansiktsbehandlingar

Aroma SPA erbjuder en palett av hudvård allt från traditionella ansiktsbehandlingar med resultatinriktade produkter till avancerade laserbehandlingar och Microneedling.  

Våra behandlingar hjälper dig bland annat inom följande områden:

 • Hudföryngring
 • Anti Age
 • Pigmenteringar
 • Kärl
 • Acne ärr

För att just du skall få rätt behandling utifrån dina specifika behov och förutsättningar erbjuder vi dig en kostnadsfri konsultation där en av våra hudvårdsspecialister rekommendera rätt behandling eller kombination av behandlingar för att uppnå rätt resultat.

Boka din kostnadsfria konsultation nedan eller ring oss så hjälper vi dig.

Våra resultatinriktade produkter

Nimue är ett helt unikt hudvårdsmärke från Sydafrika som lanserades i Sverige i mars 2006. Med Nimues unika sammansättning av AHA-syror och andra aktiva ingredienser uppnås resultat som tidigare inte varit möjliga inom hudvården. Nimue lär huden att själv arbeta och återskapa optimal balans. Till skillnad från traditionell hudvård förskönar eller döljer inte Nimues produkter problemet utan behandlar effektivt tecken på skador i huden och skapar en välmående hud genom aktiv hudföryngring.

Kerstin Florians filosofi och produktserier har skapats utifrån kunskap om de mest kända kurorterna i Europa samt flera års efterforskning, resor och arbete runt hela världen. Detta för att hitta de bästa ingredienserna som har sin grund i naturens helande krafter.

Aroma SPA erbjuder pHformulas fantastiska behandlingssystem som är baserat på teknologin inom den regenerativa medicinen och liknar inget annat som introducerats för den professionella hudvårdsbranschen, vilket ger de optimala förutsättningarna för hudspecialisten att uppnå de bästa möjliga behandlingsresultaten.

Utvecklat som ett dermatologiskt ”skin resurfacing”-system, pHformula behandlar framgångsrikt hudtillstånd som

A.G.E – För tidigt åldrande

A.C.N.E – För problemhud/acne.

M.E.L.A – För hyperpigmenterad hud.

C.R – För rosacea och/eller sensitiviserad hud.

Laserbehandlingar och Microneedling

Vi erbjuder även följande behandlingar som tillsammans med rätt produkter ger dig ett riktigt bra resultat

Microneedling – läs mer här

Hudföryngring – läs mer här

Ärrkorrigering – läs mer här

Kärl och pigment – läs mer här

Du som bokar en ansiktsbehandling på minst 50min kan till ett reducerat pris få tillgång till hela vår SPA-relax (måndag-torsdag), klicka här

produktbild-2

 • Konsultation ansikte

  15min / 0kr

  Vi erbjuder olika produkter och hudvårdspaket med avancerad hudvård som även går att kombinera med microneedling och laser.

  -Hudföryngring /anti-age I -problemhud/acne/acneärr
  -Pigmenteringar I -Kärl och pigment I -rosacea

  Vi hjälper dig utifrån dina behov och önskemål.

  boka
 • pH-formula

  795kr
  NYHET – Ett revolutionerande behandlingssystem  för dig:
  A.G.E – För Åldrad hud.
  A.C.N.E – För problemhud/acne.
  M.E.L.A – För hyperpigmenterad hud
  C.R – För rosacea och/eller sensitiviserad hud.
  boka
 • Uppfräschande

  25min/ 545kr

  Introduktionsbehandling med Kerstin Florians eller Nimues produkter. En uppfräschade behandling med rengöring, mask, peeling och ansiktsmassage. Man får snabbt en skön och avkopplande behandling som förbättrar och förnyar matt och livlös hy.

   

  boka
 • Nimue Treatment

  50 min / 795kr

  Skräddarsys efter dina behov.Rengöring, peeling, ånga, portömning och creme-mask. Terapeuten anpassar behandlingen efter din hudtyp, problemområden och behov. Behandlingen inleds därför alltid med en konsultation

  boka
 • Nimue lyx inkl bryn

  60min / 895kr

  NYHET
  En 60 min ansiktsbehandling där det ingår vaxning/plockning av bryn inkl färg. Behandlingen skräddarsys efter dina behov.Rengöring, peeling, ånga, portömning och creme-mask. Terapeuten anpassar behandlingen efter din hudtyp, problemområden och behov. Behandlingen inleds därför alltid med en konsultation

  boka
 • Nimue Aroma man

  50 min / 795 kr

  Kraftfull, djuprengörande och effektiv ansiktsbehandling anpassad efter mannens hud med en föryngrande effekt. Behandling ger effektiva resultat som förminskad porstorlek, förfinad hudstruktur, ökad elasticitet, lyster och vitalitet.

  boka
 • Nimue Aroma Luxury

  80 min / 1295kr

  Ansiktsbehandlingen med allt huden kan önska! Den har en föryngrande effekt samt ger effektiva behandlingsresultat som förminskad porstorlek, förfinad hudstruktur, ökad elasticitet, lyster och vitalitet. Behandlingen innehåller bl.a. en lång, njutbar ansiktsmassage och en effektiv specialmask.

  boka
 • Kerstin Florian Correcting

  50 min / 795kr

  Denna resultatinriktade ansiktsbehandling är special- utformad för att behandla och korrigera specifika hudtillstånd som hyperpigmentering, känslighet, fet hy och fina linjer.

  boka
 • Kerstin Florian treatment

  50 min / 795 kr

  Skräddarsys efter dina behov.Rengöring, peeling, ånga, portömning och creme-mask. Terapeuten anpassar behandlingen efter din hudtyp, problemområden och behov. Behandlingen inleds därför alltid med en konsultation

  boka
 • Kerstin Florian LYX

  80min / 1295kr

  Skräddarsys efter dina behov. Rengöring, peeling, ånga, portömning och special-mask och skalp och ansiktsmassage. Terapeuten anpassar behandlingen efter din hudtyp,Behandlingen inleds därför alltid med en konsultation.

  boka