Kärl och pigment

Aroma SPA har köpt in det senaste inom Laserteknik för effektiv och bestående hudförbättring/hudföryngring med hjälp av Lutronic Clarity II och Fraxium.

Kärlreducering 

Vi har mängder med kärl i huden. Oftast är de så tunna att de knappt syns. Vid mycket sol, väder och vind kan de bli mer framträdande. Hur pass framträdande kärl man har beror även på ärftliga faktorer. Dessa kärl brukar kallas cuperoser eller spiders. Rosacea är en hudsjukdom där större partier blir rödflammiga p.g.a ytliga kärl. Kärlreducering är mycket effektivt både för behandling av ytliga kärl med även för att minska symptom vid rosacea.

Hur behandlar vi ytliga kärl?

Med hjälp av den senaste lasertekniken i vår Lutronic Clarity II behandlar vi kärl & rosacea mycket effektivt. Boka en fri konsultation. Det röda pigmentet i blodkärlet absorberar ljuset från källan och värme bildas som gör att blodet koagulerar och kärlet drar ihop sig. Behandlingen tar bara några minuter och det krävs 3-4 behandlingar. 3 veckor mellan varje behandling.

Vid kärlreducering kan det uppstå en rodnad runt området som behandlats. Ibland drar kärlet ihop sig på en gång, men i de flesta fall märker man skillnaden efter 2:a behandlingen. Det beror på storleken på kärlet. I enstaka fall kan det uppstå små blåsor, som försvinner inom en vecka.

Vilka kärl kan behandlas ?

Bäst fungerar kärlreducering i ansiktet. På benen kan man behandla kärl som är tunna, dvs mindre än ca 0,5 mm i diameter. För kärl med större diameter krävs det injektionsbehandling.

Reducera pigmentfläckar eller åldersfläckar

Pigmentfläckar är mycket vanligt och framträder i regel i 30-årsåldern. De vanligaste orsakerna är solexponering, hormonförändringar (t.ex vid graviditet) och hudens naturliga åldrande. Pigmenteringar uppstår när melaninet inte längre sprids jämnt i huden utan klumpar sig och framträder som mörkare fläckar.

Behandling av pigmentfläckar och åldersfläckar

Med hjälp av den senaste lasertekniken i vår Farxium laser behandlar vi kärl & rosacea mycket effektivt. Boka en fri konsultation

Behandlingstid & priser

Ett behandlingstillfälle tar mellan 10-15 minuter. Svåra pigment kan behöva behandlas vid flera tillfällen, beroende på storlek och utbredning på pigmenteringen. Vi rekommenderar ca 3 veckors mellanrum mellan varje behandlingstillfälle. Boka en kostnadsfri konsultation hos oss helt utan förpliktelser, vid konsultationen erhåller du information om hur många behandlingar just du behöver samt pris för behandlingen.

 

  • Fri Konsultation Kärl & Pigment

    15 min / 0 kr

    Boka en kostnadsfri konsultation hos oss helt utan förpliktelser, vid konsultationen erhåller du information om hur många behandlingar just du behöver samt pris för behandlingen.

     

    boka