pH-formula

Aroma SPA erbjuder pHformulas fantastiska behandlingssystem som är baserat på teknologin inom den regenerativa medicinen och liknar inget annat som introducerats för den professionella hudvårdsbranschen, vilket ger de optimala förutsättningarna för hudspecialisten att uppnå de bästa möjliga behandlingsresultaten.

Utvecklat som ett dermatologiskt ”skin resurfacing”-system, pHformula behandlar framgångsrikt hudtillstånd som

A.G.E – För tidigt åldrande

A.C.N.E – För problemhud/acne.

M.E.L.A – För hyperpigmenterad hud.

C.R – För rosacea och/eller sensitiviserad hud.

pHformula – A.C.N.E acnebenägen hud

Rekommenderas till dig som har en acne/fet hud, ytliga ärr, förstorade porer eller ojämn hudstruktur. Behandlingen minskar effektivt inflammationer, balanserar sebumproduktion och normaliserar de naturliga funktionerna i huden. Rekommenderas 4-6 behandlingar med 2-3 veckors mellanrum.

I behandlingen ingår rengöring,känslighetstest, applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov samt avslutande produkter.

Pris 895kr 30 min

Boka

pHformula – M.E.L.A hyperpigmenterad hud

Rekommenderas till dig som har en pigmenterad hud. Behandlingen arbetar effektivt på kloasma, melasma, UV-relaterad hyperpigmentering, post inflammerad hyperpigmentering och en allmän ojämn hudton. Rekommenderas 4-6 behandlingar med 2-3 veckors mellanrum.

I behandlingen ingår rengöring, avfettning, s.p complex ett känslighetstest, applicering av specialprodukter anpassade efter din hud samt avslutande produkter.

Pris 895kr 30 min

Boka

pH formula – A.G.E kraftfull anti-ageing

Rekommenderas till dig som har en mogen hud. Behandlar effektivt bl a solskador, linjer och rynkor, ojämn hudton, matt och oelastisk hud. Rekommenderar 4-6 behandlingar med 2-3 veckors mellanrum.

I behandlingen ingår rengöring, avfettning, s.p complex, känslighetstest, applicering av specialprodukter anpassade efter din hud samt avlutande produkter.

Pris 895kr 30 min

Boka

pH formula – C.R resurfacing

Rekommenderas till dig som t ex har problem med rosacea, perioral dermatit, atopiska eksem eller hudrodnad. Behandlingen har en lugnande, läkande och återbyggande effekt på den obalanserade huden. Rekommenderar 4-6 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum.

I behandlingen ingår rengöring, avfettning, känslighetstest och applicering av pHformulas specialprodukter anpassade efter din huds behov.

Pris 895kr 30 min

Boka

pHformula – D.E.R.M.A.B.R.A.S.I.O.N, 30min

Dermabrasion innehåller retinol som är den mest studerande ingrediens som hjälper mot DNA-skador och som på så sätt motverkar åldrandet av huden.

En effektiv skin resurfacing behandling. En kombination av salisylsyra, lacticsyra och retinol bidrar till ytlig exfoliering och cellförnyelse, minskar fina linjer och rynkorna reduceras.
Ingår: Rengöring, skin perfect primer, D.E.R.M.A.B.R.A.S.I.O.N cream, VITA C samt avslutande produkt.

Pris 945kr 30 min

Boka

pHformula – D.E.R.M.A.B.R.A.S.I.O.N LYX, 50min

Dermabrasion innehåller retinol som är den mest studerande ingrediens som hjälper mot DNA-skador och som på så sätt motverkar åldrandet av huden.

En effektiv skin resurfacing behandling. En kombination av salisylsyra, lacticsyra och retinol bidrar till ytlig exfoliering och cellförnyelse, varpå fina linjer och rynkor reduceras.
Ingår: Rengöring, skin perfect primer, SP Complex, D.E.R.M.A.B.R.A.S.I.O.N cream, VITA C samt en avslutande lugnande och mjukgörande sheetmask.

Pris 1095kr 50 min

Boka

logo_ph_01_20101014_1232479193_20130624_1968450934

 

leaf-circle-ocean-100x100