Årets julklapp

Nu är det dags att fundera på årets julklappar. Vad är väl bättre än att ge bort en upplevelse. Efter år av restriktioner längtar alla efter en riktigt fin upplevelse

Vi på Aroma SPA gjort det enklare för er alla att köpa presentkort på distans.
Nu kan du som vill köpa ett presentkort på minst 1000 kr nå oss via webb, telefon eller mejl och beställa din present. Vi förpackar och skickar den till dig med post helt utan extra kostnad. Betalar gör du med Swisch.
Vi har dessutom vår webbutik öppen där du kan handla elektroniska presentkort och få omgående leverans via epost. Dessa köper du enkelt här (https://www.aromaspa.se/produkt/presentkort/)
Om du är osäker på vad du skall välja så har vi satta samman förslag på några olika paket i fler prisklasser.

Valfri summa

Självklart kan du köpa ett presentkort på valfri summa så att man kan välja bland vårt breda utbud helt själv.

Presentkortet är giltigt 1år och kan användas till allt i vårt sortiment inklusive behandlingar, spa, produkter, mat och dryck. Köps online eller i vår butik.

Du kan köpa ett presentkort för minst 1000 kr via webb, telefon eller mejl. Vi förpackar och skickar den till dig med post helt utan extra kostnad (1000 kr eller mer). Betalar gör du med Swisch. Köper du i butiken slår vi in paketet till dig.

Skärmavbild 2017-11-28 kl. 13.21.10


SPA Brunch

Ett mysigt julpaket där man får chansen att ge bort några timmars avkoppling. Besöket börjar med att man får njuta några timmar i vår exklusiva spaavdelning och avslutas med en fantastisk Brunch. Brunchen serveras i vår restaurang Vitos Food&Wine och avnjutes före eller efter besöket. En upplevelse som passar alla. Paketet går att boka lördagar. Brunchen ingår inte i din spatid.

Ingår:

 • Spaentré 2 h
 • Badrock, tofflor och handduk
 • Brunch (11-15) , som serveras i vår restaurang Vitos Food&Wine

845kr / pers

Paketet kan köpas i vår butik, hemsidan


Skärmavbild 2017-11-28 kl. 13.15.25

SpaExklusive

Vårt mest uppskattade paket. Paketet är för dig som vill skämma bort någon i jul. Paketet med extra allt där du får både mat, spa och en längre avkopplande behandling. En väldigt exklusiv julklapp!

Maten serveras i vår restaurang VITOS food&wine och äts antingen före eller efter besöket. Snacka om lyx!

Ingår:

 • 50min valfri behandling (massage, fot eller ansiktsbehandling)
 • Spaentré 2h
 • Lunch / brunch / middag (2-rätter)
 • Badrock, handduk och tofflor

1695 kr / pers

Paketet kan köpas i vår butik, hemsidan eller mail, självklart slår vi in paketet , vi förpackar och skickar den till dig med post helt utan extra kostnad.


Skärmavbild 2017-11-28 kl. 13.15.53

Kur Deluxe

I behandlingen ingår tre olika behandlingar. Behandlingen börjar med en scrub, därefter en ryggmassage. Behandlingen avslutas med en avslappnande ansiktskur. Perfekt allt-i-ett behandling.

1 275 kr

Paketet kan köpas i vår butik, hemsidan eller mail, självklart slår vi in paketet  vi förpackar och skickar den till dig med post helt utan extra kostnad.


Skärmavbild 2017-11-28 kl. 13.15.37

Spa Deluxe 2 personer

Ett riktigt lyxigt duo-paket för de som vill skämma bort sig. Paketet innehåller en 70min behandling som består av 2 st behandlingar (helkroppsmassage och en kortare ansiktskur), mat och en härlig upplevelse i vår exklusiva spaavdelning. Maten serveras i vår restaurang VITOS food&wine och avnjuts antingen före eller efter besöket. Går att boka tis-lördag.

Ingår:

 • 70 min duo.behandling
 • Spaentré
 • 2 rätters Lunch / middag som serveras i vår restaurang VITOS Food & Wine
 • Badrock, tofflor och handduk

3 715 kr

Paketet kan köpas i vår butik, hemsidan eller mail, självklart slår vi in paketet  vi förpackar och skickar den till dig med post helt utan extra kostnad.


Skärmavbild 2019-11-28 kl. 13.11.19