Konsultation plastikkirurgi

Aps Kliniken

Aroma SPA har samarbete med APS Kliniken Carlanderska sjukhuset. APS kliniken har specialister i plastikkirurgi med mångårig erfarenhet och som har dig i fokus. APS-kliniken utför alla sorters bröstoperationer så som förstoring, förminskning, lyft och byte av implantat. Vi använder proteser från Motiva och Mentor.
APS-kliniken genomför kostnadsfria konsultationer avseende bröstoperationer,  bukplastik och fettsugning.

Bröstoperationer

Bröstförstoring ökar storleken och förbättrar utseendet på brösten genom implantat av koksalt eller silikon. APS-kliniken använder endast implantat av silikon och av geléhallontyp som ger en naturlig känsla.
Implantatet läggs antingen framför eller bakom bröstmuskeln, beroende på vilken bröstförstorings-teknik som passar patientens livsstil och hur man ser ut. Snitt läggs under bröstet, vid vårtgården eller via armhålan.
Slutresultatet varierar från patient till patient och beror på förutsättningarna från början och vald teknik. Det generella intrycket att förbättra utseendet och storleken på brösten uppnås och de flesta patienterna är nöjda med ingreppet.
Bröstförminskning är ett kirurgiskt ingrepp för att reducera storlekenoch förbättra utseendet på bröstet i form av ett bröstlyft. De flesta kvinnor som gör en bröstförminskning på grund av fysiska problem som är förknippade med vikten på brösten, exempelvis ryggvärk, nackont och att BH-banden skär in i huden.

Snitt läggs runt bröstvårtan och vårtgården och vertikalt nedanför vårtgården eller i fåran under bröstet.

Nästan alla patienter som genomgår en bröstförminskning är nöjda med den minskade storleken och det förbättrade utseendet av brösten. De är framförallt lättade över att den smärta och obehag som de tyngre brösten medförde har försvunnit. Bröstförminskning gör att patienten har lättare för fysiska aktiviteter och att kläder sitter bättre.

Bukplastik

Bukplastik är ett kirurgiskt ingrepp för en fastare figur. Patienten upplever att kläderna sitter bättre eftersom man får ett slankare bukområde och en bättre markerad midja. Bäst resultat nås om man opereras så nära sin idealvikt som möjligt.

Ingreppet avlägsnar överflödigt skinn och fett från magen och mot flankerna. Beroende på patientens behov, stramas musklerna i bukväggen åt.

Snittet som görs halvmåneformat kallas ibland bikinisnitt och läggs så att det döljs, ofta strax ovan behåringen i pubisregionen

Fettsugning

Fettsugning förbättrar kroppsformen genom att ta bort lokaliserat fett som är svårt att få bort med motion.

Teknikerna för fettsugning är flera beroende på var i kroppen fettsugningen skall ske och vilka grundförutsättningarna är.

Fettsugning med tekniker som tillför energi används sparsamt. APS-kliniken föredrar kroppstempererade vätskor och “super-wet” där man endast behöver ett ingrepp och kan avgöra resultatet redan på operationsbordet.

De vanligaste områdena för fettsugning är haka, kinder, nacke, överarmar, ovanför brösten, mage, skinkor, höfter, lår, knän, vader och anklar.

Effekten av en fettsugning är permanent men för att behålla resultatet krävs att man äter sunt och motionerar regelbundet.

 • Fri konsultation bröstförstoring

  60min / 0kr

  Boka en fri konsultation. Få mer information om ingrepp, priser osv.

  boka
 • Fri konsultation bröstförminskning

  60min / 0kr

  Boka en fri konsultation. Få mer information om ingrepp, priser osv.

  boka
 • Fri konsultation fettsugning

  60min / 0kr

  Boka en fri konsultation. Få mer information om ingrepp, priser osv.

  boka
 • Fri konsultation bukplastik

  60min / 0kr

  Boka en fri konsultation. Få mer information om ingrepp, priser osv.

  boka