Vi lanserar två nya PH formula behandlingar samt en ny Nimuebehandling
PH Formula
PH D.E.R.M.A.B.R.A.S.I.O.N.
Dessa behandlingar ger dig helt fantastisk glow som du bara måste prova .
Välj mellan en kortare och längre behandling.
Dermabrasion innehåller retinol som är den mest studerande ingrediens som hjälper mot DNA-skador och som på så sätt motverkar åldrandet av huden.
PH D.E.R.M.A.B.R.A.S.I.O.N.
Pris 845:- 30 min
En effektiv skin resurfacing behandling. En kombination av salisylsyra, lacticsyra och retinol bidrar till ytlig exfoliering och cellförnyelse, minskar fina linjer och rynkorna reduceras.
Rengöring, skin perfect primer, D.E.R.M.A.B.R.A.S.I.O.N cream, VITA C samt avslutande produkt.
PH D.E.R.M.A.B.R.A.S.I.O.N
Lyx 995:- 50 min
En effektiv skin resurfacing behandling. En kombination av salisylsyra, lacticsyra och retinol bidrar till ytlig exfoliering och cellförnyelse, varpå fina linjer och rynkor reduceras.
Rengöring, skin perfect primer, SP Complex, D.E.R.M.A.B.R.A.S.I.O.N cream, VITA C samt en avslutande lugnande och mjukgörande sheetmask.
Nimue
Nimue SMART Resurfacer
Tid 50 min pris 995:-
Detta är nimue´s nya och mest effektiva peeling hittills. Med fördelar som en medium-stark peeling men helt utan jobbiga sidoeffekter.
En unik behandling som läker och reparerar huden på ett säkert sätt. Huden stärks och cellförnyelsen maximeras tack vare syrornas effektiva stimulering. Behandlingen behandlar hudproblem som exempelvis acne/inflammerad hud, solskadad/mogen hud, fina linjer/rynkor, hyperpigmenterad hud och förstorade porer.
Rekommenderas gärna i kur men
fungerar även bra som en ”quick-fix”inför det där speciella tillfället.