Med tanke på den mycket speciella situationen som just nu råder i vårt samhälle vill vi gärna här berätta för Er hur vi hanterar de olika riskfaktorerna inom vår verksamhet. Allt för Din och vår egen trygghet. I övrigt bedriver vi vår verksamhet helt normalt och är bokningsbara online dygnet runt, eller per telefon 033-4306010. Välkomna med er bokning!  

– Vi följer utvecklingen noga och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Säkerheten och tryggheten för våra gäster och medarbetare är alltid vår högsta prioritet. Eftersom vi är ett SPA, restaurang och klinik är god hygien och renlighet naturligt för oss. Vi fokuserar nu ytterligare mer på handhygien baserat på rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten. Vår personal blir löpande uppdaterad med instruktioner kring hantering.

Vi har utökade städrutiner för både behandlingsrum och allmänna ytor på vårt Spa. Vi tar läget på fullaste allvar och gör allt för att inte någon som jobbar eller besöker vårt fina Spa skall råka ut för smitta.

Vi har också ytterligare skärpt upp städningen. Vi har också schemalagt en tätare rengöring på allmänna toaletter och allmänna ytor.

Är du orolig för influensavirus i spa och bad?

Det finns olika typer av virus och Coronavirus Covid-19 tillhör gruppen Coronavirus som visat sig vid andra coronavirus vara enklare att döda. Det innebär att virus dör i kontakt med klorerat vatten. Vi har således gott skydd mot virus i våra pooler och bassänger. Vi följer folkhälsomyndighetens direktiv och rekommendationer kring vilka nivåer av t.ex. klor som vi skall ha i våra pooler och bad.

Ökad mängd klor

För att öka säkerheten ytterligare och minska oron har vi ökat andelen klor i vattnet under en period för att vara ännu mer på den säkra sidan. En ökad andel klor har inga som helst negativa effekter på vår hälsa utan du kan lugnt och tryggt bada hos oss-

Läs mer här

Sammanfattning

Vi känner oss trygga med våra rutiner.

Vi uppmanar också våra gäster att ta sitt personliga ansvar genom att inte besöka oss om de varit i ett riskområde eller har symtom. Sunt förnuft och god hygien är det absolut viktigaste i denna ansträngda situation.

Med vänlig hälsning,

Aroma SPA