Fira 12-slaget hos oss!

Fira in det nya året hos oss med med ett avkopplande och festligt besök. Kvällen börjar kl 17.00 hos med ett spa-besök. Sjunk ner i någon av våra pooler, koppla av, ta ett glas bubbel och ladda upp inför 2020.

Vid 19-19.30 går ni ner till omklädningsrummen, där kan ni fixa iordning er inför kvällens 4-rätters nyårssupé som serveras inne i vår nya restaurang VITOS Food & Wine. Vid 12-slaget kommer alla att gå upp till vår takterass där vi bjuder på champagne eller alkoholfritt och tillsammans firar in det nya året under en himmel fylld av fyrverkerier.

Det är en exklusiv och privat kväll där det endast finns ett begränsat antal platser och en sittning. Besöket varar ca 17-01.

Ingår:

– Tillgång till spaavdelningen mellan 17-20
– 4-rätters nyårssupé
– Champagne alt alkoholfritt på tolvslaget
– 12-slaget som firas på takterassen med utsikt över ett upptänt Borås
– Badrock, handduk och tofflor

Pris: 1395kr/pers
Vid allergier, vegetarisk mat eller andra önskemål kontakta oss på 033-4306010. Paketet är utan dryckespaket.