Vi söker Hudterapeut

Aroma SPA är Borås ledande företag inom skönhet och välmående. Vi ligger i nya lokaler på bästa läget i Borås. Aroma SPA expanderar inom samtliga områden och som en del i vår tillväxtresa utökar vi vår hudvårdsklinik

Vi söker dig som är erfaren auktoriserad hudterapeut. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för resultatinriktad hudvård. Vi erbjuder ett utvecklande arbete där du får arbeta bra resultatinriktade behandlingar och produkter i kombination med laser, microneedling mm. Hudvård är prioriterat hos oss och vår ambition är att vara bäst i Borås på avancerad hudvård.

Aroma SPA har verksamhet inom både Hudvårdsklinik, Spa och restaurang. Du kommer att arbeta på vår hudvårdsklinik mitt på Sandwalls plats i Borås tillsammans med våra andra terapeuter.

Vi söker dig som är säljande, ansvarstagande och tar egna initiativ. Om du visar rätt egenskaper kan vi tänka oss att ge dig ansvar för del av verksamheten i form av hudvård och försäljning på kliniksidan.

Anställningen är heltid tills vidare. Du arbetar efter ett schema som vi tillsammans kommer överens om. Utöver fast månadslön erbjuder vi en bonusmodell som kopplar till ditt resultat.

Stämmer ovan beskrivning in på dig ser vi gärna att du ansöker på följande länk.