Morsdag-Brunch 180min, 725kr

Vad är mysigare än att komma på morsdag och mysa in sig på spa och äta en vällagad brunch? Söndagen den 26/5 kommer vi mellan 11-14 servera en mysig morsdag-brunch dagen till ära. Unna din mamma en spadag tillsammans.

I paketet ingår:

Brunch
Spa-entré
Badrock, tofflor och handduk
Frukt och olika sorters vatten.

BOKA

SPA-entré 120min, 525kr

Här får du tillgång till Borås mest exklusiva SPA med oslagbar utsikt över stadsparken och Sandwalls plats. Vårt SPA innehåller det mesta för att ge dig total avkoppling och en upplevelse du sent kommer att glömma.

Bada i någon av våra två SPA bad, antingen på terassen eller inomhus. Använd vår avnjutningspool där du ligger i härligt varmt vatten och njuter av härlig miljö och utsikt. I vår Arombastu eller torrbastu kopplar du av.

Våra exklusiva fotbad med Kerstin Florians fotsalt ingår också. I vår eldrelax får du total avkoppling och glömmer tid & rum framför elden.

Ingår:
-Spa-entré (dagsspa)
-Badrock, handduk och tofflor
-Frukt och vatten

BOKA

Presentkort – valfritt belopp

Unna mor ett presentkort från Aroma Spa & Clinic, vi har ett brett utbud av behandlingar, mat, produkter och spa. Presentkorten är giltiga 1 år från inköpsdatum och kan användas på alla våra tjänster och produkter.

Du vet väl att om du köper ett presentkort i vår butik får du det alltid fint inslaget. Har du inte tid eller inte bor här? inga problem, köp på webben och få det skickat direkt på mailen.

KÖP