Nu när det är vår presenterar vi på Aroma en unik champagneprovning där du får möjligheten att lära dig mer om champagner, den underbara drycken från Frankrike. Då får även jämföra Champagne med andra mousserande viner.

Du kommer få smaka på tre sorters champagner och lära skillnader och likheter mellan dem. Som referens provar vi även två andra mousserande viner. Bland annat redogör vår provningsledare Anders Heland (tidigare utbildningsansvarig på Munskänkarna och van provningsledare) på ett förståeligt sätt om champagnens historiska bakrund och hur den tillverkas och varför den är så unik. Du får en övergripande förståelse för mousserande viner med betoning på Champagne. Du kommer få känna skillnader mellan champagnesorter och vi diskuterar olika smaknyanser i de olika vinernaa.

Tid: 18.30, torsdagen den 9/5, 2 timmar teori + provning
Plats: Loungen på Aroma Spa (Lilla Kyrkogatan 25, 503 33 Borås)
Pris: 895kr/pers

Eventet kräver att minimalt 8 personer anmäler sig. Maximalt antal deltagare är 14 personer. Vid överbokningar gäller först till kvarn.
Avbokning senast 7 dagar före eventet, annars 100% avgift

Boka genom att skicka ett mail till anders@aromaspa.se