Rengöring – det första steget i en bra hudvårdsrutin.lite_serum_w500

Nimue´s cleansing gel lite och conditioner lite rekommenderas till den interaktiva kunden, men är även perfekta sommarprodukter.
Cleansing gel lite är nimues milda 2-i-1 rengöringsgelé som bl.a. innehåller PHA med återfuktande, lugnande och reparerande egenskaper. Gelén rengör effektivt huden från alla spår av makeup och orenheter.

Conditioner lite är nimues uppfräschande, lugnande och återbalanserande ansiktsvatten som bl.a. innehåller PHA, kamomill– och grönt te extrakt. Conditioner lite kan även användas som ett lugnande fuktspray framför datorn för att lugna en stressad hud.

Pre & post serum är en lättabsorberad emulsion utvecklad för att öka effektiviteten och leveransen av aktiva ingredienser i försäljningsprodukter som appliceras ovanpå. Transepidermal fuktförlust regleras medan den stegvis ger en förbättring och effektivt reparerar och återuppbygger hudbarriären.

Erbjudandepris: 1.136:- (normalpris: 1.474:-) Få Pre & Post serumet gratis.