SPADESTINATION Borås

Aroma SPA & clinic och Scandic Plaza inleder strategiskt samarbete

Aroma SPA & clinic och Scandic Plaza har beslutat att inleda ett samarbete i och med öppningen av den nya spaanläggningen i Borås. Samarbetet innebär att företagen säljer varandras tjänster samt paketerar gemensamma erbjudanden till de båda företagens kunder.

Scandic Plaza är Borås största hotell med snart 203 rum mitt i staden och erbjuder idag 11 mötesrum och en relaxavdelning med jacuzzi, bastu och gym. Hotellet är även ett populärt familjehotell med extra omtanke för de yngre gästerna, intill restaurangen på hotellet ligger ett lekrum för barnen. I restaurangen serveras en välsmakande meny med klassiker, säsongsanpassade rätter och alltid några spännande vegetariska anrättningar att njuta av. Hotellet huserar även en populär bar för gäster såväl som för boråsarna.

Aroma SPA & clinic öppnar nya lokaler mitt i Borås på Sandwalls plats där verksamheten kommer att erbjuda ett fullskaligt SPA med eldrelax, avnjutningspool, terrass med lounge och spabad med utsikt över Sandwalls plats, hudvård, sparitual, olika typer av behandlingar, konferens & lounge. Aroma SPA & clinic erbjuder Kerstin Florians unika sparitual samt behandlingar och produkter som ger en hud som ser friskare ut, har mer energi och ökad flexibilitet samt minskad stress för kropp och själ.

Vi ser det som mycket positivt och strategiskt för oss då vi genom samarbetet kan erbjuda kunder SPA-paket med övernattningar, vilket ger oss fler långväga kunder”, säger Anders Heland & Sandra Svensson, ägare av Aroma SPA & clinic.

Vi ser otroligt mycket fram emot detta samarbete med exklusiva Aroma SPA & clinic där vi har möjlighet att göra våra gästers upplevelse till något ännu bättre och i förlängningen kan få fler tillresande till Borås som spadestination, säger Anna Olbers, Hotelldirektör Scandic Plaza.

För mer information kontakta:

Aroma SPA & clinic, Sandra Svensson 033-4306010
Scandic Plaza Anna Olbers, anna.olbers@scandichotels.com